Catatan

Tunjukkan catatan dari Disember, 2017

GoPro Awards

Imej
Lama betul tak post apa-apa kat blog ni. Kali terakhir post adalah pada bulan 6 tahun ini. Jadi untuk tahun ini cuma ada 2 post saja. Haha. Maaf la ye kepada yang sudi membaca blog saya ini. Dalam tahun ini saya banyak focus hal sendiri, tapi saya juga masih terus belajar pasal GoPro ini. Alhamdulillah, ini kali kedua saya dapat GoPro Awards. Ramai PM untuk bertanya saya mengenai apa itu GoPro Awards. Nak tahu lebih lanjut anda boleh terus ke laman web GoPro, tengok dalam tab Watch > GoPro Awards.  Link: gopro.com/awards Basically, ni merupakan macam satu reward program dari GoPro la. Dimana mereka bagi penghargaan dan hadiah kepada pengguna product mereka. Apa yang mereka mahu, mudah saja.

1. Capture: keluar dan shoot saja apa yang anda suka.
2. Submit: anda boleh submit photo, raw video dan video edit. (Conten)
3. Receive Awards + Promotion: mereka akan bagi awards dalam bentuk promosi media, barang GoPro dan juga duit.
4. Repeat: ya, sila repeat. Boleh menang banyak kali…